EFT VOOR JEZELF

Categorie
EFT VOOR JEZELF
Datum
17-03-2018 09:30 - 16:30
Locatie
Dakhuus - Bredabaan 696 - Brasschaat - bredabaan 696
België
Telefoon
03 633 16 96
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EFT voor jezelf - Remmingen loslaten

Remmingen komen we allemaal wel eens tegen. Het zit zowel in grote als in kleine dingen. Zowel in het durven opslag vragen aan de grote baas, als het kleine kind (of volwassene) dat plots verlegen wordt als er iemand hem of haar aanspreekt. Ze beperken ons in ons doen en laten. Een manier om deze remmingen los te laten is EFT (emotional freedom technique).

EFT is een veilige en rustige benadering, een techniek waardoor je eenvoudig zulke remmingen kunt lossen. EFT is gebaseerd op het feit dat er energie stroomt doorheen de meridianen van ons lichaam. De punten op deze banen gedragen zich als belangrijke krachten in heling en groei van het lichaam. Wanneer deze energiepunten geblokkeerd of uit evenwicht zijn, ervaren wij emotionele stoornissen. Door onmiddellijke behandeling van die blokkades d.m.v. het tikken op een reeks acupunctuurpunten, verdwijnt de bijhorende stoornis of het ongemak die werd veroorzaakt door een storende gedachte.

Deze prettige, veilige en zeer krachtige methode is eenvoudig en kan je gemakkelijk van een trauma, fobieën, emoties, … bevrijden. In deze cursus passen we EFT in groep toe: iemand geeft een bepaalde klacht aan die we behandelen. Alle cursisten, ook al hebben zij een andere klacht, doen de oefening mee. Niet alleen lost de klacht van de voorbeeldpersoon zich op, ook bij een andere deelnemer blijkt zijn klacht plots te verbeteren door de oefening mee te doen. EFT werkt vaak waar iets anders niet helpt!

Is je leven ontspoord en wil je terug ‘on track’? Overweldigt de wereld je en wil je er meer tegen opgewassen zijn? Heb je hoogtevrees, spinnenangst, rijangst of faalangst en heb je alles al geprobeerd om ervan af te komen? Zit je met een of ander trauma uit het verleden en lig je er soms wakker van?

EFT

In deze cursus gaan we vooral na hoe remmingen worden opgebouwd, hoe ze evolueren en hoe ze tot uiting komen. Ook de EFT-tool wordt je aangeboden en uitgelegd zodat je er zelf mee aan de slag kan!

Docent: Koenraad Van Reeth, EFT Master Practitioner en Trainer, Hoofddocent EFT-Academy Vlaanderen, co-auteur van het boek "Bevrijd jezelf"