Inschrijvingsvoorwaarden

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan door een in te schrijven via het inschrijvingsformulier van de door jou gekozen opleiding. Je ontvangt van ons dan binnen de week een betalingsuitnodiging. Je bent definitief ingeschreven na het overmaken van het cursusgeld.

Soms laat onze software een inschrijvingsformulier niet vertrekken, wees zeker dat je via de site een bevestiging krijgt, dat je formulier is vertrokken. Indien je na een week nog geen respons hebt ontvangen, dan graag een sms of telefoontje naar het volgende nummer: 0495/44.32.52. Op deze manier kunnen we je inschrijving tijdig in orde maken.

 

DE BETALING

Inschrijving voor de ganse EFT basisopleiding (11 dagen)

Indien je je inschrijft voor de ganse basisopleiding, kan je er voor kiezen om de betaling in één keer of gespreid te doen.

- Eénmalige betaling: € 1450 binnen de twee weken na je inschrijving (enkel dan is je inschrijving definitief)
- Gespreid:
    * 500 euro bij inschrijving (binnen de twee weken na je inschrijving)
    * 500 euro binnen de maand na de start van de opleiding
    * 450 euro binnen twee maanden na de start van de opleiding

Enkel na betaling van het eerste voorschot, is je inschrijving definitief. 

Inschrijving per module, EFT Module I (6 dagen) en EFT Module II (5 dagen).

Indien je inschrijft om per module te betalen dan kun je ook hier voor éénmalige of gespreide betaling kiezen.

- Eénmalige betaling: € 825(ModI)/€ 685 (ModII) binnen de twee weken na je inschrijving, of op zijn minst vóór de start van de opleiding, bij late inschrijving.
- Gespreid:
  * € 425/€ 385 bij inschrijving (binnen de twee weken na je inschrijving, of op zijn minst vóór de start van de opleiding, bij late inschrijving.)
  * € 400/€ 300 binnen de maand na de start van de opleiding.

Inschrijving voor een EFT-vervolmakingsopleiding 

Voor deze opleiding is er geen spreiding mogelijk.

- Eenmalige betaling: € 295 binnen de twee weken na je inschrijving, of op zijn minst vóór de start van de opleiding, bij late inschrijving.

Factuur

Na betaling van de volledige som, krijg je een factuur opgestuurd. 

ANNULATIEVOORWAARDEN
Indien je niet kunt deelnemen aan een opleiding waarvoor u al ingeschreven bent, laat het ons dan zo snel mogelijk via mail weten (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.).
Op deze manier kunnen we nog iemand anders de kans geven om de opleiding te volgen.

Annulatieregeling:
• Indien u annuleert tot een maand voor het begin van de opleiding, dan krijgt u het volledige cursusgeld teruggestort.
• Indien u annuleert binnen vier weken voor de startdatum van de opleiding, dan krijgt u 50% van het inschrijvingsgeld terugbetaald.
• Indien u annuleert binnen twee weken voor de startdatum van de opleiding, dan kunnen we u het inschrijvingsgeld niet meer terugbetalen.
• Indien de opleiding niet kan doorgaan omwille van te weinig deelnemers of andere omstandigheden, dan wordt u hiervan via mail op de hoogte gebracht en wordt het cursusgeld binnen de veertien dagen terug aan u overgemaakt.

Een inschrijving voor een opleiding doe je niet zomaar impulsief, het is een wel overwogen beslissing, die je daarna niet zomaar gedaan maakt.
Annulering brengt een hoop administratie met zich mee, en het aantal inschrijvingen zijn bepalend of een opleiding al dan niet doorgaat.

Daarom vragen we jou, om over je keuze vooraf goed te reflecteren. De financiële consequenties, de beschikbare tijd, de reistijd,...
Bij vragen hierover, helpen we je graag.