Over ons,

De EFT-Academy is ontstaan vanuit twee enthousiast EFT’ers, Véronique Schelfaut en Koenraad Van Reeth.
Dertien jaar geleden toen EFT op hun pad kwam hadden ze nooit gedacht dat het zo een vaart zou lopen dat er een echte EFT-community zou ontstaan.

Werken met mensen zat er van in het begin in. Koen eerst als kinesitherapeut en later als ostepaat en Véronique als vertegenwoordigster en medische pedicure. Vanuit hun praktijk groeide de interesse voor de mens in zijn totaliteit. 
 
Toen Koen in 2004 acuut in botsing kwam met zichzelf is EFT op zijn pad gekomen en het hielp hem enorm vooruit en liet hem alles anders zien.
EFT infecteerde ook Véronique en samen trokken ze op weg om EFT Vlaanderen-kundig te maken. Nu nog altijd proberen ze het woord te verspreiden.


EFT helpt vaak waar niks anders werkt

Missie

EFT-Academy Vlaanderen wil vooral EFT bekendheid geven aan iedereen die hierover iets wil weten.
EFT-Academy wil vooral juiste informatie verspreiden en dit onder de vorm van EFT-lezingen, EFT-workshops en EFT-opleidingen.
De EFT-Academy wil zich ook richten naar hen die anderen in hun zoektocht en processen begeleiden, zoals artsen, psychologen, psychotherapeuten, therapeuten, coaches, osteopaten, kinesitherapeuten, sociaal-werkers,… Op deze manier kunnen we EFT nog meer verspreiden. 

Iedereen moet deze krachtige techniek leren kennen.

De EFT-opleidingen zijn ontstaan vanuit het gedachtengoed van Gary Craig, de EFT-ontwikkelaar en de ontelbare EFT-ervaringen door de jaren heen. We proberen alle internationale ontwikkelen in het EFT-landschap op de voet te volgen en door te geven.

Visie

Wij willen EFT brengen vanuit ons hart en gevoel. Een professionele no-nonsens aanpak, om duidelijk te maken en aan te tonen dat EFT wel degelijk voordeel heeft bij talrijke problemen waarbij psycho-emotionele zaken de basis zijn.
 
De rode draad doorheen de opleiding bestaat uit ‘voelen’, toch de basis van EFT.
Alle deelnemers krijgen gepaste aandacht en steun als ze hun EFT-traject instappen.

Iedereen kan bij ons terecht om EFT aangeleerd te krijgen. Er zijn ‘EFT-demo’-lezingen, ‘EFT voor Jezelf’-workshops en een professionele EFT-opleiding in 2 modules tot EFT Advanced Practitioner.

De professionele EFT-opleiding wordt verder nog ondersteund door vervolmakingsworkshops, zoals NLP, TRE, Kinesiologie, ACT, Hypnose, HartCoherentie en binnenkort zelfs een Louise Hay-Workshop en dit telkens in combinatie met EFT. 

Verder is er 4 maal per jaar een gratis EFT-intervisie, wat onze EFT-community nog verder versterkt en doet groeien.

In samenspraak met Karl Dawson, EFT Master en bezieler van Matrix Reimprinting (using EFT) kunnen we de MR-opleiding officieel aanbieden. EFT-Academy, een echte must voor ieder die EFT wil leren kennen